Taasavastades valget triiksärki

“Olen tihti soovinud, et oleksin avastanud sinised teksased. Kõige silmapaistvamad, kõige praktilisemad, kõige vabamad ja kõige hooletumad. Nendes on väljendusrikkust, tagasihoidlikkust, seksikust, lihtsust – kõike seda, mida loodan, et on ka minu loomingus!” – Yves Saint Laurent.

Meie Ella Hopfeldtis ütleksime seda sama valge triiksärgi kohta – niiväga oleksime tahtnud olla selle praktilise, universaalse, mitmekülgse ja šiki riideeseme avastajateks. Sellega jäime muidugi ilmselgelt hiljaks, kuid taasavastamise rõõmu on valge triiksärk meile pakkunud küllaga.

valge_lugu_y

 

 

Valges särgis näed välja korrektne, laitmatu, šikk …

Taasavastusretk sai alguse tõdemusest, et valgele särgile esitatavad nõudmised on väga kõrged. Kes paneb selga valge triiksärgi, soovib enamasti välja näha korrektne, laitmatu, peen, särav… Valgelt triiksärgilt oodatakse lausa, et see teeks kandja n.ö. kuulikindlaks. Aga et nende kõrgete ootuste tasemel olla, peab valge särk ka ise läbimõeldud, laitmatu, peen ning viimistletud olema.

valge_lugu_m

 

 

 

 

 

Korralik triiksärk on pika lõikega … 

Kõik saab alguse lõikest – kõige üldisemalt särgi pikkusest ning sellest, kuidas ta seljas istub. Meie tegime oma särgid pika lõikega, sest nii saab neid kanda nii pükste või seeliku sees kui ka peal. Ja ei pea muretsema, et särk vaikselt välja roomab. Või et istudes selg paljaks jääb. Lisaks on Ella Hopfeldti särgid kehassetöödeldud, see tähendab, et kui number on õigesti valitud, siis ei ole särk ei liiga kitsas ega ka ülearu lotendav, vaid istub perfektselt ja jätab šiki ning väljapeetud mulje.

 

 

Pool triiksärgi väärtusest sõltub kangast …

valge_kangas400

Triiksärgi kanga olulisust on võimatu ülehinnata. Mida kvaliteetsem ning peenem on kangas, seda säravam ja pilkupüüdvam on särk. Lisaks muidugi ka mugavam, sest 100%-line naturaalne puuvillkangas on keha vastas ütlemata mõnus. Rääkimata vastupidavusest, sest see, kaua särk oma hea väljanägemise säilitab, sõltub suures osas kanga kvaliteedist.

Sellepärast oleme Ella Hopfeldti särgikangad valinud hoolega ning läbimõeldult: valikus on nii silmapaistvalt luksuslikud kui ka igapäevaselt šikid kangad.

marit9

 

Silmapaistvalt luksuslikeks peame topeltmansettidega särke, mis nõuavad kandmiseks kindlasti mansetinööpe. Nende särkide kangas on kalasabamustriga puuvilltvill, mis oma omadustelt kuulub särgikangaste absoluutsesse tippu ning lisab särgile korraliku annuse sära ja luksuslikkust.

Igapäevaselt šikid valged särgid on suurepärane valik asisteks kontoritoimetusteks või õhtusteks kohvikuskäikudeks. Nende dry & fly puuvillkangas on kergesti hooldatav ja minimaalse kortsuvusega. Kandmisel muudab selle eriliselt mugavaks kanga hingavus.

 

 

 

Lõpliku nüansi lisavad detailid …

valgelugu_mansett

 

Viimase lihvi annavad särgile tema detailid – mansetid ja krae. Nende väärtust tunnetad vahel alles särki kandes ning mõistad, kuidas need väikesed detailid võivad tagada mugavuse, enesekindluse ja staatuse. Aga kvaliteet peitubki tihtipeale detailides – kraedes, mis säilitavad oma korrektse kuju ka peale mitmekordset pesu ja mansettides, mis särki kaunistavad.

 

 

 

Ella Hopfeldti valged triiksärgid on sündinud kõiki neid põhimõtteid arvestades. Need on taotluslikult lihtsad ja klassikalised, kuid samas ometi šikid ja mõjuvad. Ja kanda võib neid rahulikult nii teksaste kui piduliku seelikuga, sest üks korralik valge särk kaunistab kandjat sõltumata olukorrast.

Vol 4. Playa del Ingles

Kui soovid Ella Hopfeldti kvaliteetset triiksärki, külasta meie veebipoodi ning kui soovid olla kindel, et ka järgmised Ella Hopfeldti lood sinuni jõuaksid, lisa meie Facebooki leht Meeldivaks.

Lisa kommentaar