“Mis siis saab, kui Ella Hopfeldti veebipoest tellitud särk ei sobi?”

Ella Hopfeldti veebipoes on palju ilusaid triiksärke ning suur rõõm on tõdeda, et internetist ostmise võlusid (kiirus, mugavus, suurem valik) hinnatakse järjest enam ning veebiostlejate arv aina tõuseb. Samas on ka neid, kelle käsi veebipoest ostma ei tõuse, sest tahaks ju riideeset enne ostu proovida ja katsuda, sest “mis siis ikkagi saab, kui tellitud särk ei sobi või ei meeldi”?

S_K_B

Kiire vastus on: kui Ella Hopfeldtist tellitud särk sulle ei sobi või ei meeldi, ei juhtu tegelikult midagi hullu. Me võtame mittesobilikud särgid tagasi, Tallinnas pakume isegi käest-kätte üleandmise varianti, kui pakiautomaadiga tõesti jännata ei taha. Siinkohal tuleb aga tunnistada, et meie pooleteiseaastase tegevuse jooksul on särki tagastada soovinud vaid ühe käe näppudel loendatav arv inimesi. Enamasti saame tagasisideks kommentaare stiilis: “Särk on isegi ilusam, kui pildilt paistab”, “Poleks uskunudki, et üks triiksärk võib nii väga meeldida.”

Loomulikult võib ette tulla, et tellitud särk on kas veidike suur või veidike väike. Selleks, et sellised probleemid võimalikult kiiresti välja selgitada ja lahendada, on meil kombeks paari-kolme päeva jooksul pärast särgi postitamist klientidele kirjutada ja küsida, kas kaup on kohal ja kuidas sobib.

Kui särk tundub suur või väike, siis soovitame alati selle välja vahetada. Meie soov on, et kõik Ella Hopfeldti särgikandjad oleksid oma särkidega 100% rahul, kindlasti ei taha me, et kellegi kappi jääks seisma särk, mis “pole päris see”. Vahetada saab särke kas posti teel (pakiautomaatide süsteemis, mis võtab kokku ca 4 päeva) või siis meie Tallinna “staabis”, kus on keerulisemate juhtude puhul võimalik ka särki proovida.

Cover IIKokkuvõttes: kui soovite ilusat triiksärki, siis külastage meie veebipoodi, vaadake, valige, küsige nõu! Lisaks sellele, et Ella Hopfeldti särgid on ilusad ja kvaliteetsed, teeme ka klienditeeninduse vallas kõik, et oma ostu ning kindlasti ka ostukogemusega rahule võiksite jääda.

 

Lisa kommentaar