Suvi ja stiil: päikesetõus liivadüünides. FOTOD.

Maspalomase düünid Gran Canaria saare lõunaosas on üks maaliline ja maagiline paik. Sellel maa-alal tunned, et oled sattunud tõelisse kõrbe: liivadüünid kõrguvad kõikjal su ümber, mõned neist kuni 10 meetri kõrgused ning nende vahel võid kergesti unustada, et ookean on vaid kiviviske kaugusel. “Mini-Sahara” on hellitusnimi, mis düünikogemuste kirjeldustes tihti ette tuleb.

blogi_düünid_2

Düünimatk on hea ajaviide, kui tahaks kogeda midagi teistsugust, näiteks kõrbe väljaspool kõrbe. Aga eriti vapustavad on düünid päikesetõusu ajal, mil loodus pakub unustamatut vaatemängu: tume taevas värvub aegamisi heledamaks, kuni ilmuvad esimesed päikesekiired. Tõusev päike loob aeglaselt erinevaid valguse- ning värvivarjundeid ning kuldab üle kogu maastiku. Tunne on igatahes ülev.

IMG_0904Minikõrbesse päikest tervitama suundudes pani Marion, kes on konservatiivsema värvimaitsega, selga valge triiksärgi ja ausad safaripüksid. Mina, kes ma armastan värvidega pisut rohkem eksperimenteerida, valisin roosa triiksärgi ja kollased lühikesed püksid, kombinatsioon, mida ma juba ammu olen tahtnud proovida.

Blogi_düünid_merit

 

Meriti riietus:

* Roosaruuduline triiksärk Milaano Ella Hopfeldtilt. 

* Kollased lühikesed püksid Stradivariusest.

* Vaba aja jalanõud Laura Biagiotti’lt.

 

 

 

 

blogi_marion_420

 

 

 

 

 

 

 

Marioni riietus:

* Valge triiksärk Berliin Ella Hopfeldtilt.

* Hallikas-beezhid püksid Espritilt.

* Sandaletid (mis sellel pildil on liiva sees) Mustangilt.

 

 

 

 

Kõrbe ja triiksärgis?!? Noh – kui triiksärk on 100% puuvillamaterjalist, mis hingab ja tundub keha vastas jahe, siis miks mitte? Küll aga jalanõude osas olid Marioni lahtised sandaletid kindlasti parem valik kui minu kinnised jalanõud. Fakt on, et liiva sees käies peaks liiv jalanõudest ikka vabalt välja pääsema:)

blogi_düünid_3

blogi_düünid_1

blogi_düünid_9IMG_0840blogi_düünid_4

Lisa kommentaar