Suvi ja triiksärgid, vol. 1: golfistiil. FOTOD.

Sel nädalal häälestasime end Ella Hopfeldtis suvehooajale, mis tähendab, et veedame senisest rohkem aega õues ja teeme pilte vahvatest kohtadest, kuhu satume. Ja suvemeeleoludest. Ja loomulikult suveriietusest.

golf_blogi1

Selles mõttes on suvi lahe, et lõpuks ometi pääseb triiksärk 100% mõjule. Parimatel päevadel pole tarvis ei kampsuneid, veste ega pintsakuid. Seelik või püksid (pikad või lühikesed) kombineerituna triiksärgiga ja ongi suviselt elegantne väljanägemine saavutatud. Käiste üleskäärimine annab suvetundele ja -meeleolule veelgi hoogu juurde.

Meie esimene “suvi ja triiksärgid” pildiseeria valmis golfiväljakul. Golf golfiks, kes mängib, see mängib, aga golfiriided võivad olla vägagi stiilsed! Meie leidsime golfiriiete poest nii palju ilusat, mis sobib suurepäraselt suveks ja triiksärkidega kandmiseks, nii et kohe tekkis tunne, et on vaja sealt ühtteist ka endale hankida ja siis kohe pilte ka teha. Ja mis mõttes Dave Barry ütles: “Algupäraselt oli golf rikaste, ülekaaluliste protestantide mäng, kuid tänapäeval on väljakul teretulnud kõik, kes omavad hirmuäratavalt koledaid riideid.”?!? Pipart talle keelele!

golf2_blogi

Igastahes meile golfiväljakutest inspireeritud stiil meeldib ja meie arvates sobib see suvesse ideaalselt. Seejuures sobivad nii lõiked (neis pükstes on võimalik kükitada, tõusta ja tervete pükstega edasi kõndida) kui materjalid (kangad on kerged ja hingavad).

Marion soetas endale pikemalt mõtlemata mitte ühe, vaid kaks paari ruudulisi pükse: ühed pruunikas-beežid ja teised rohekad. Pidavat olema täpselt sellised, mida ta on “terve elu” endale tahtnud. Näevad täitsa lahedad välja Ella Hopfeldti ühevärviliste valgete ja roosade särkidega. 

golf_blogi6

 

 

* Valge triiksärk Veneetsia Ella Hopfeldtilt. Valge triiksärk on alati kindel valik, millega sobitada pea kõiki teisi riideesemeid.

* Ruudulised golfipüksid Golfino’lt.

* Tumesinine kampsun Adidaselt.

* Vaba aja jalanõud Baldinini’lt.

 

golf_blogi4

 

  

 

 

* Roosa triiksärk Palermo Ella Hopfeldtilt.

* Ruudulised beezhid golfipüksid Masters Golf-Fashion’ilt.

* Proovi värvikombinatsioone: roosa koos beezhi või pruuniga ning roosa koos tumesinisega. 

 

 

 

 

Mina leidsin endale v-kaelusega sviitrid: roosa ja helesinise. Pean tunnistama, et olengi puudust tundnud sellistest pika lõikega ja kehassetöödeldud sviitritest.

Merit roosa

 

 

* Roosaruuduline triiksärk Milaano Ella Hopfeldtilt.

* Roosa kampsun Adidaselt. Triiksärgi peale ideaalne.

* Roosat triiksärki võid vabalt sobitada nii suviselt valgete kui ka tumedate pükstega.

Merit lilla

 

 

 

 

 

 

 

* Lillaruuduline triiksärk Milaano Ella Hopfeldtilt.

* Valged vaba aja püksid Guess’ilt.

* Vaba aja jalanõud Adidaselt.

 

 

 

 

 

 

Seega, kui tundub, et igapäevasteks käikudeks kuluksid ära ühed suvise moega viigipüksid või viisakamat sorti lühikesed püksid, tasub heita pilk golfiriiete poodi. Ja kui tundub, et tahaks ilusat triiksärki, siis Ella Hopfeldtist ikka saab. Muide, lillaruudulised triiksärgid hakkavad otsa saama.

DSC_0565 Golf

Vol1 - Golfiväljak 2

golf_blogi10

golf_blogi15

golf_blog2

Kui soovid Ella Hopfeldti kvaliteetset triiksärki, külasta meie veebipoodi ning kui soovid olla kindel, et ka järgmised Ella Hopfeldti lood sinuni jõuaksid, lisa meie Facebooki leht Meeldivaks.

Lisa kommentaar