5 näpunäidet edukateks veebiostudeks

drunk1

Üks mu tuttav õhkas kord: “Mulle nii meeldib veebist asju tellida! Tellid paki ära ja hakkad ootama. Siis saad paki kätte ning … see on nagu kingitus. Ja täpselt selline, mida oled ise päriselt tahtnud!”

Kõlab hästi, aga mis siis, kui pakis leiduv ei vasta üldse sinu ettekujutusele sellest, mida tellisid? Milline pettumus, kui “kingitust” avades vaatab sulle vastu vastik materjal ning selga proovides asi kas lihtsalt ei istu või on väike. Või suur.

Ella Hopfeldti triiksärgipoe näitel anname 5 soovitust veebipoest ostmiseks, et pakki avades valdaksid sind ainsate tunnetena rõõm ja rahulolu.

 

sinine_särk

1. Tutvu tootega: vaata pilte ning loe kirjeldust. 

Ehk on Ella Hopfeldti triiksärgid sulle silma jäänud ja mõtled, et sooviksid tellida. Hea mõte, sest särgid on tõesti kvaliteetsed ja ilusad. Ja ega toodete puhul just palju nüansse ei ole, millega arvestama peaks. Kui, siis mansetid – need võivad olla ühekordsed või topeltmansetid ja viimaseid saab kanda AINULT mansetinööbiga. Topeltmansetid on tohutult efektsed, aga kuna naiste särke üldiselt selliste mansettidega ei toodeta, siis tasub läbi mõelda, et mida ja kuidas soovid.

 

valge_tekstuur_moodus2. Tutvu kangaga. 

Oleme kõikidele Ella Hopfeldti veebipoes leiduvatele särkidele juurde kirjutanud kanga omadused. Kindel on see, et kasutame alati ainult väga kõrge kvaliteediga kangaid, aga maitsed on erinevad. Kes eelistab kalasabakangast, kes jällegi ilma igasuguse struktuurita materjali… Igatahes tasub kirjeldus üle vaadata.

 

3. Mõõda ennast ära ja võrdle mõõtusid mõõdutabeliga.

measuring-tapeMõõtmine on tegelikult edukate veebiostude võti! Ella Hopfeldti triiksärkide mõõdutabelid leiad siit: http://ehshirts.com/et/sargijuhis/. Kui oled üle mõõtnud oma rinna-, vöö- ning puusaümbermõõdu, siis võrdle andmeid tabelitega ja vali kõige lähedasemad tulemused. Ella Hopfeldti triiksärkide puhul tuleb silmas pidada vaid seda, et tabelis on toodud kõige väiksem võimalik mõõt. Näiteks kui sinu mõõdud on 89-76-98, siis tuleks see lugeda pigem Itaalia kehatüüp nr 38-ks (91-78-100), mitte 36-ks (87-74-96).

 

 

must_mynich

ELLA HOPFELDTI MUST TRIIKSÄRK MÜNCHEN

4. Küsi küsimusi.

Meie vastame suurima heameelega kõikidele küsimustele, mis meile saadetakse. Võib küsida materjalide, lõigete, mansetinööpide ja mõõtude kohta – kokkuvõttes kõige särkidega seonduva kohta. Võib isegi saata oma mõõdud ja küsida n.ö. second opinioni suuruse ja kehatüübi valikul – ise usume, et oskame soovitada ja valikut teha päris hästi.

 

5. Ära muretse!

Kui oled kõiki nelja soovitust järginud, siis ju see särk sulle meeldib ja sobib. Ja kui ei peakski sobima – mis seal ikka! Omniva (endine Post24) pakiautomaatide võrgustikuga on särgi ümbervahetamine või tagastamine lihtsamast lihtsam.

 

Ja nüüd on õige hetk valada endale klaasike veini ning asuda Ella Hopfeldti veebipoes neid soovitusi rakendama.

Kui soovid olla kindel, et ka järgmised Ella Hopfeldti lood sinuni jõuaksid, lisa meie Facebooki leht Meeldivaks.

Lisa kommentaar