Väärt triiksärki tunned detailidest

Öeldakse, et kvaliteetset triiksärki tunned detailidest: kraed, mansetid, nööbid, õmblused – kõik loeb. Selles blogis kirjutame täpsemalt Ella Hopfeldti triiksärkide mansettidest ja kraedest – need on olulised detailid sinu triiksärgi juures, mille ülesanne on raamida sinu nägu ja käsi, neid esile tõsta ning neile tähelepanu juhtida.

 

Kraed, mis loovad mulje

Ella Hopfeldti triiksärkidel on kasutusel kahte tüüpi kraesid: Itaalia krae ning klassikaline krae

itaalia_krae_400

 

Itaalia krae on lainurkne kraetüüp, mis sobib enamike värvide, mustrite ja materjalidega. Itaalia kraed armastavad need, kellele meeldib kanda lipsu või kaelasalli, ja ka need, kes soovivad kraenööbid lahti jätta. Meie anname oma särkide kraedele natuke kõrgust juurde: Ella Hopfeldti triiksärkide kraekannad on alati kahe nööbiga kinnitatavad.

klassikaline_krae_400

 

 

 

Klassikaline krae on teravate ja kitsaste nurkadega. Meeste särkide puhul on see enim kasutatav kraetüüp maailmas, sest seda peetakse neutraalseks ning enamikule kandjatele sobivaks. Ka Ella Hopfeldti naiste särkide puhul on klassikaline krae ootuspäraselt populaarseks osutunud.

 

 

 

Mansetid, mis tõmbavad pilke

Mansetitüüpe on Ella Hopfeldti triiksärkidel samuti kaks: ühekordne universaalmansett ja kahekordne ehk Prantsuse mansett.

mansett_detail

 

Ühekordne universaalmansett: see on ühekordne nööpidega suletav mansett, mis on igapäevaseks kandmiseks suurepärane valik. Universaalseks teeb selle manseti teisele küljele nööpide vahele lisatud nööpauk, mida pole näha, kui mansett on tavapäraselt kinninööbitud. Aga soovi korral võib seda lisanööpauku kasutada mansetinööbi kinnitamiseks. Valik jääb kandjale: kas nööpida mansett kinni nööpidega või kinnitada see hoopis pilkupüüdva mansetinööbiga.

mansett_topelt_300

 

 

Topeltmansett e Prantsuse mansett on suursugune ja pidulik. See on kaks korda pikem kui meie universaalmansett, kandmisel pööratakse pool materjalist tagasi nii, et mansetinööbi augud jäävad kohakuti ning kinnitatakse mansetinööbiga. Topletmansett on pilkupüüdev ja luksuslik ning tavaliselt kasutame me seda oma kalasabakangast särkide juures.

 

 

Nüüd tasub heita pilk oma sellesügisesse kalendrisse. Kui on oodata pikki tööpäevi ja ametlikke kohtumisi, siis valige universaalmansettidega särk. Kui aga terendamas on mõned veinivastuvõtud, siis on topeltmansettidega särk omal kohal.
Kui soovid Ella Hopfeldti kvaliteetset triiksärki, külasta meie veebipoodi ning kui soovid olla kindel, et ka järgmised Ella Hopfeldti lood sinuni jõuaksid, lisa meie Facebooki leht Meeldivaks.

Lisa kommentaar